Verslag showdag 2013

De Twentse Tuigpaardendag was een aaneenschakeling van prachtige rubrieken. Het werd een mooie showdag die weer goed werd bezocht. Veel bezoekers kozen voor de grote warme foyer maar rondom de ring was ook voor verwarming gezorgd. En het publiek loopt ook graag even naar buiten om bij het aanspannen te kijken.

Als beste nieuwelingen werden gehuldigd:

  • Besterly Eribo met Leendert Veerman en Pocket Rocket met Anneke Huckriede.

Zoals gezegd: we hadden prachtige rubrieken. Bij de tuigpaarden zeer goede paarden in de Grande Finale, bij de Hackney’s ook een paar hele mooie toppers in de nieuwelingen-finale, bij de overige rubrieken steeds sterke winnaars waarbij de jury het soms niet makkelijk had. Zo was de ereklasse tuigpaarden een waar feestje om maar iets te noemen. En dan de regio-rubriek. Wat een top-duo op kop. En ook de ereklasse Hackney’s was top om nog maar iets te noemen. Rijders, dank voor Uw deelname.

Voorts willen wij ook de hengsten-eigenaren bedanken. Een geweldige collectie hengsten was er waarbij het heel mooi was dat kinderen van diverse gepresenteerde hengsten hoog scoorden in de finale. Fokkers willen zien dat een hengst presteert. Nou, dat deden ze en hun kinderen dus ook. Voor de fokker waardevolle informatie.

Dan hadden we natuurlijk ook weer onze trekpaarden. Wat een creativiteit in hun unieke show. Prachtig.

Veel dank ook aan onze sponsoren en aan onze medewerkers. Zonder hen gaat het niet.

Wij zien U graag allen volgend jaar weer op onze

TWENTSE TUIGPAARDENDAG

Geef een reactie