Mooi aantal nieuwelingen

De inschrijvingen zijn grotendeels binnen. We zijn heel erg blij met het aantal nieuwelingen, zo’n dertig zijn er aangemeld. De strijd om de Beker van  Ambt Delden lijkt dan ook een zwaar bevochten overwinning te gaan worden. Naast de Beker ontvangt de winnaar ook nog de Deken van Ambt Delden en ….. dan is er nog de extra geldprijs van 500 euro die verdeeld gaat worden bij de tuigpaardnieuwelingen/Hackneynieuwelingenrubrieken. En voor de beste Hackneynieuweling is er natuurlijk ook een deken.

Stichting Tuigpaarden Twente betrekt ook altijd de fokker erbij, de fokker van de beste nieuweling wordt, indien aanwezig natuurlijk, uitgenodigd naast zijn fokproduct te gaan staan en hij of zij zal uit handen van een afgevaardigde van het KWPN de KWPN jas ontvangen. 

En dan De Rising Star!!!. Welk limietpaard gaat met deze eer huiswaarts???? Ook voor dit paard is er een deken. 

Heel blij zijn wij ook met de vele inschrijvingen in de overige rubrieken, het gaat een feestje worden!!!!

Het feest gaat verder met de KWPN tuigpaardhengsten en Gelderse hengsten. We mogen een groot deel van de KWPN hengstenstapel ontvangen in Ambt Delden. Voor fokkers een uniek selectiemoment, voor het publiek een geweldige happening. En we hebben een heel bijzonder ‘hengstenmoment’ voor u in petto. 

Ambt Delden staat bekend om zijn shows. Ter gelegenheid van ons 40 jarig bestaan gaan de tuigpaardrijders een fraaie show met heel aparte aanspanningen in de baan brengen. We zijn er heel blij mee. Ook de Hackney’s laten zich niet onbetuigd wat show betreft, zij hebben ook een heel fraai showblok bedacht. Heel fijn. 

 Ambt Delden zonder trekpaarden is ondenkbaar. En ja, zij gaan ook nu weer voor spektakel zorgen.

Stichting `Tuigpaarden Twente doet ook altijd moeite om het friese tuigpaard naar Ambt Delden te krijgen. Het is gelukt, weer hebben een fraai shownummer met echte friese sjesen voor u in petto. We verheugen ons erop!!!

Zodra we het programma helemaal compleet hebben kunt het verwachten op onze site. 

Wij zien u heel graag op 6 april in het prachtige Paardensportcentrum De Hofmeijer. Het programma begint om 16.00 uur.

De dag die u niet mag missen,
de dag die u moet meebeleven.

We beginnen om 16.00 uur.