7 april 2018 Twentse Tuigpaardendag

De datum is bekend, op zaterdag 7 april 2018 zal onze prachtige Twentse Tuigpaardendag weer plaats vinden. Het wordt de 39ste editie.

Wij hopen weer te mogen rekenen op veel deelname metname wat betreft de nieuwelingen maar ook van de zijde van de KWPN hengstenhouders hopen wij weer te mogen rekenen op een groot aantal tuigpaardhengsten. Het aantal fokkers stijgt niet en Stichting Tuigpaarden Twente wil dan ook graag ons unieke Nederlandse Tuigpaard blijven promoten en daardoor ‘nieuwe’ mensen proberen te enthousiasmeren voor deze unieke tak van paardensport.

We gaan dus richting de 40ste editie, een hele klus om 40 jaar lang een dergelijk evemenent in stand te houden waarbij we bestuursleden hebben die zich er vanaf het begin steeds met nimmer aflatend enthousiasme voor hebben ingezet om elk jaar de tuigpaardensport te laten floreren in Ambt Delden.

We willen graag dat dit evenement nog vele jaren zal blijven bestaan. Daarom leek het ons  een goed moment om eens inbreng van een jongere generatie te vragen. Lijkt het jullie wat om mee te denken of eventueel deel uit te maken van het bestuur, laat het ons weten. Ons unieke tuigpaard en de evenementen daar omheen moeten immers blijven bestaan.

Geef een reactie