Update

Het loopt in alle rubrieken zeer voortvarend met de inschrijvingen. De tuigpaardensport is springlevend, de rijders willen graag in Ambt Delden hun geweldige tuigpaarden laten zien, dat blijkt uit de aanmeldingen. Een mooi aantal nieuwelingen, waar we met z’n allen natuurlijk reuze nieuwsgierig naar zijn, komt naar het prachtige Paardensport De Hoffmeijer in Ambt Delden. Voor wie wordt op 8 april het Twentse Volkslied gespeeld???

                                    U mag het niet missen!!

Ook van de zijde van de hengstenhouders is er veel belangstelling, zij weten dat er in Ambt Delden veel fokkers zijn die graag een hengst eens even van dichtbij bekijken. Zo’n moment kan voor een fokker doorslaggevend zijn.

Wij zijn er trots op dat wij de jaargang tuigpaardhengsten 2016, een geweldige jaargang, in huis mogen hebben. We zien uit naar deze speciale rubriek. Wij en zeker zij gaan er iets moois van maken.

Dan hebben we Hackney’s, trekpaarden en pony’s. Aan de friezenrubriek wordt nog gewerkt.

                          Waar ziet u dat???  Nou gewoon in Ambt Delden!!!!

 En mocht u er met familie of vrienden eens een extra luxe verwendag van willen maken, wij hebben een prachtig verwarmd terras vanwaar u onder genot van een hapje en een drankje alles perfect kunt volgen. Informeert u eens naar de mogelijkheden. Ook een rubriek sponsoren is natuurlijk mogelijk. Wij ontvangen u graag op onze tuigpaardendag. 

Geef een reactie