Exclusieve show van vijf jonge tuigpaardhengsten

Met de presentatie van vijf jonge tuigpaardhengsten, de lichting van 2016, kan Stichting Tuigpaarden Twente haar publiek een exclusieve show aanbieden. Natuurlijk is het voor de fokker zo aan het begin van het dekseizoen reuze interessant de hengsten aangespannen te kunnen aanschouwen, maar ook de niet fokker zal gaan genieten van de show van deze beste jaargang 2016. Tijdens de hengstenkeuring in Den Bosch voorzag hengstenkeuringscommissievoorzitter Johan Hamminga de hengsten al van een heel fraaie toelichting en natuurlijk zal ook in Ambt Delden individueel uitgebreide informatie over deze hengsten worden verstrekt.

Daarnaast zullen er ongetwijfeld ook weer vele oudere hengsten hun opwachting maken zodat de hengstenkeuze heel goed overwogen kan worden. De hengstenhouders zijn op zo’n dag altijd makkelijk benaderbaar en zij zijn graag bereid met de fokkers in overleg te treden.

Inmiddels kan er ingeschreven worden voor onze veelzijdige tuigpaardendag waarbij altijd met heel veel interesse wordt uitgekeken naar de nieuwelingen zowel bij de tuigpaarden als bij de Hackney’s.

Voor de fokker van de beste tuigpaardnieuweling is er, zoals inmiddels traditie, weer een fraaie KWPN jas beschikbaar. De roemruchte Beker van Ambt Delden en de Deken van Ambt Delden  voor de beste nieuweling zijn ook felbegeerde traditionele prijzen. De Prijs der Besten zal eveneens een hoogtepunt op deze dag zijn.

Daarnaast zullen de overige rubrieken en shows ook veel kijkplezier opleveren.

Wij houden u op de hoogte van de exacte invulling van deze dag en begroeten u allen graag in Ambt Delden.

 

DEZE DAG MAG U NIET MISSEN

Geef een reactie