Eerste nieuwelingen van 2017 op Twentse Tuigpaardendag

Nog zo’n tien weken en dan is het weer zover: dan kunt u weer komen genieten van onze unieke Twentse Tuigpaardendag. De details moeten nog ingevuld worden maar vast staat dat u bij ons de allereerste nieuwelingen van dit jaar kunt aanschouwen. En wie wil die nu missen!!! Daar moet je over meepraten kunnen.

Nieuwelingen rubrieken vinden hun oorsprong in Ambt Delden. En wilt u uw geheugen opfrissen, bekijkt u onze lijst van historische winnaars eens.

Tegen die tijd zijn de eerste veulens geboren en staat u weer voor een hengstenkeuze. Het bestuur van Stichting Tuigaarden Twente draagt de fokkerij een zeer warm hart toe, diverse bestuursleden zijn zelf fokker of gebruiker. Daarom spannen zij zich altijd enorm in om u vele KWPN fokhengsten te kunnen presenteren in Ambt Delden. Dit jaar hebben wij voor u een speciale rubriek jonge hengsten maar natuurlijk gaat ook de gevestigde orde acte de presence geven. De vraag naar goede tuigpaarden, ook voor de mensport lijkt nog steeds te groeien. Ons unieke tuigpaard mag natuurlijk nooit verloren gaan, daar beleven wij met elkaar immers heel veel plezier aan.

Onze dag zal, zoals u van ons gewend bent, weer heel gevarieerd worden met mooie shows.

Wij houden u constant op de hoogte.

De Twentse Tuigpaardendag moet u meebeleven, houdt u 8 april vrij.

Geef een reactie