De Twentse Tuigpaardendag moet u meebeleven

Zaterdag 7 april kunt u weer genieten van onze unieke en gevarieerde Twentse Tuigpaardendag. Iedereen is natuurlijk reuze nieuwsgierig naar de nieuwelingen. Wie zal dit jaar met de roemruchte Beker van Ambt Delden huiswaarts gaan. Vorig jaar was het de schitterende Eebert-dochter Ilanda van Viggon van Beest en Gebr. van Manen. Zij werd gepresenteerd door Robbie van Dijk. Maar er zijn meer ereprijzen voor de beste nieuweling zoals de Deken van Ambt Delden. En natuurlijk wordt de fokker niet vergeten!!! Voor hem of haar is er een prachtige KWPN-jas.

KWPN-tuigpaardhengsten die strijden om het Twents Kampioenschap aan de lange lijnen, overige KWPN-tuigpaardhengsten, overige tuigpaardrubrieken, Hackney’s met ook nieuwelingen, een verrassende rubriek Strijd der Rassen waarbij een fries paard, een Hackney en een tuigpaard het tegen elkaar opnemen. En dat zijn niet zomaar drie paarden, dat zijn drie Toppers. En natuurlijk zijn er weer de trekpaarden die voor het nodige spektakel zorgen.

Rond halfvijf gaan we van start op het prachtige Paardensportcentrum De Hoffmeijer in Ambt Delden. Wij blijven u op onze site op de hoogte houden van ons programma. Bekijkt u op onze site ook eens wie al eerder de Beste Nieuweling van Ambt Delden was. Dat is een indrukwekkende rij!!! Wie kunnen wij op 7 april hieraan toevoegen???

                             Houdt u 7 april vrij en kom naar Ambt Delden.

Mocht u alles vanaf onze ereterras willen bekijken, wij hebben een tafel voor u. Informeert u eens naar de mogelijkheden.    

 

Geef een reactie